Contactgegevens


Openingstijden
Wellbeingshop
10u-17u30 maandag tm zaterdag
Woensdag tussen 13 en 15u30 op afspraak


Floatingsessies, mindfulnesscoaching, massages en behandelingen
9u15-20u maandag tm vrijdag
10u-18u zaterdag 

Volgens beschikbaarheid: bekijk hier

VENNESTRAAT 28 | 8790 WAREGEM
CONTACT@REFLOAW.BE
+32 4 70 68 71 23
Je kan ons ook een berichtje sturen via WhatsApp.
We proberen zo snel mogelijk te antwoorden, maar onze telefoon staat op stil om de rust in ons complex niet te verstoren.

Bereikbaarheid

Kom gerust langs met het openbaar vervoer. Refloaw en het stadscentrum bevinden zich op 10 minuten wandelafstand van het station. Kom je met de wagen? Geen probleem, parkeer zorgeloos op onze private parking of op één van de talrijke parkings in en rond het centrum.

Waregem

Waregem is een vaak ongekende parel in Zuid-West-Vlaanderen. Maar blijf na je bezoek aan Refloaw zeker nog wat hangen in de stad. Waregem heeft heel wat te bieden. Onze bruisende stad heeft veel verborgen kantjes: van trendy winkels tot culinaire pareltjes. Neem alvast een kijkje naar de toeristengids van de stad Waregem (https://www.waregem.be/toerisme).

Meer fan van de natuur? De Vlaamse ardennen liggen slechts op een boogscheut afstand van Waregem. Na een klein autoritje bereik je meteen al prachtige natuurdomeinen. Maak er een absolute relax-dag van en trek na je bezoek aan Refloaw je wandelschoenen aan, niks beter dan een snuifje natuur. Meer info via https://www.visitvlaamseardennen.be/.

Terug naar boven