Maak kennis

Refloaw is geen doorsnee floatcentrum. We zijn op zoek naar meer. Ons doel? Een unieke ervaring van ontspanning binnen onze gejaagde maatschappij. Een baken van rust waarna je met frisse moed en hernieuwd enthousiasme de buitenwereld weer binnenstapt. Weg met stress en spanning, drijf tijdens jouw floatsessie met ons mee naar betere oorden.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat wellness inzetten als preventieve behandeling, bepaalde ziektes kan vermijden of temperen. Refloaw heeft de ambitie om hier proactief op in te zetten.

Naast floatcenter wil Refloaw ook een wellbeing platform zijn. Aan de hand van magnesium behandelingen, workshops, coaching, meditatie en lezingen willen we inzetten op zelfgroei en bewustwording.

Dompel jezelf onder in de Refloaw experience, dat is in gedachten verzonken wegdrijven naar nieuwe energie en een duurzamer bestaan. Op basis van relaxatie en educatie jouw ontwikkeling dat ene duwtje in de rug geven. Graag tot op het gemak, want aan snel doen we hier niet. Welkom!

Ons verhaal


Hey!

Wij zijn Stefanie Vanbruwaene en Evelyne Gouwy, initiatiefnemers van Refloaw. We ontmoetten elkaar vijf jaar geleden als collega’s in de zorgsector. Welzijn en zorg dragen wij hoog in het vaandel, maar we delen ook dezelfde passie: spa & wellness. De laatste jaren merkten we een toestroom van klachten te wijten aan stress en spanning. Uit goesting en geloof dat we daar preventief iets aan kunnen doen, begon het idee Refloaw te borrelen.

Met Refloaw willen we een unieke totaalbeleving creëren die het welzijn bevordert. Door middel van onze floatcabines, behandelingen, coaching en workshops willen we jouw geest en lichaam in vervoering brengen. Een ultiem moment van rust in deze gejaagde maatschappij. Stop. Pauze. Relax.

Evelyne is expert in wellness behandelingen & hospitality, Stefanie staat je met raad en daad bij rond mentaal welzijn.

Duurzaamheid

Naast menselijke zorg dragen wij ook onze planeet een warm hart toe. Wij gebruiken zoveel mogelijk duurzame en ethische producten die noch mens, noch dier, noch natuur schaden. Waken over het fragiel evenwicht tussen de mens en planeet vinden wij belangrijk. Daarom slaat Refloaw de handen ineen met The|Tides. Een exclusieve samenwerking in België. The|Tides is een stijlvol Nederlands wellbeing label dat bij de productie uitsluitend werkt met unieke en lokale ingrediënten: magnesium, zeewier, algen, zeezout, hennep en inheemse planten. Hun producten zijn vegan, 100% biologisch afbreekbaar en unisex.

Lees meer over onze behandelingen

Terug naar boven