Behandelingen

Maak hieronder kennis met onze behandelingen op basis van magnesiumproducten. Deze behandelingen zijn naast kalmerend ook helend. Met onze expertise hebben we voor iedereen een passende behandeling.

Waarom magnesium? Wel, magnesium...

 • Ondersteunt belangrijke processen in de hersenen en in andere zones van ons lichaam
 • Is effectief bij mentale inspanningen en verhoogt de weerstand tegen stress en spanning
 • Bevordert de geestelijke balans en is belangrijk voor de werking van ons zenuwstelsel
 • Draagt bij tot het functioneren van het geheugen en stimuleert je gemoedstoestand
 • Versnelt spierherstel

Solo of duo

Iedere behandeling is mogelijk in duo, op basis van de beschikbaarheid. 

Alle solo massages en behandelingen, inclusief "Wellbeing in Duo" worden uitgevoerd door Evelyne. Indien je een duo behandeling wenst, vragen we je om bij je reservatie te vermelden dat je voor 2 personen wenst te reserveren. Wij bekijken dan of een extra behandelaar beschikbaar is, passend voor jouw behandeling of massage.

Nagenieten kan steeds in onze lounge.

Ons aanbod

Wellbeing in duo, ontspanning voor twee

180’ – €239

De ideale manier om kennis te maken met Refloaw. Vertoef enkele uurtjes met je partner, collega, vriend(in), … in een sfeervol kader. Een uitgewerkte en gebalanceerde behandeling voor twee personen waarbij je optimaal geniet van jouw vrije tijd.
Relaxatie en ontspanning alom.

Deze ontspannende sessie bestaat uit een magnesiumscrub, -gelpakking en -massage van de rug en voeten, gecombineerd met een floatsessie. Verfrissen doen we met een gezonde, vitaminerijke smoothie.


SOLO VERSIE: (150’) - €129

Recharge

Back to basic

60’ – €75

Een Refloaw signatuurmassage op maat. We passen de behandeling aan naar jouw behoeftes en voorkeur. Welke geur of olie verkies jij? Heb je liever stevig of zacht? Aan jou de keuze, we bespreken de mogelijkheden aan het begin van de sessie.

Magnesium

60’ – €80

Een relaxerende massage waarbij we gebruik maken van oliën op basis van magnesium. Vastzittende spieren en stramme zones worden volledig los gemasseerd. De producten gaan dan weer in de aanval tegen sluimerende vermoeidheid. Een versterkende relaxatie voor lichaam en geest, van kop tot teen.

Flow

75’ – €120

De ultieme powerbank voor je lichaam. Tijdens deze behandeling dompelen we je onder in een verrijkend en voedend lichaamsmasker. Terwijl het masker zijn werk doet, verhullen we je in een sauna-deken met infraroodwarmte. Sluit je ogen en geniet van de warmte. Deze behandeling is het perfecte antidotum voor stress, vermoeidheid, slaapstoornissen en overbelasting.

Awareness

30’ – €45

Stress, vermoeidheid en spanning leiden vaak tot pijnklachten aan rug, nek of schouders. Tijdens deze sessie gebruiken we magnesiumolie in combinatie met verschillende loslatende massagetechnieken, gefocust op jouw geblokkeerde zones.

Mom's Embrace

80’ – €130

Een moment van relaxatie voor de toekomstige mama. Na een rug- en been-exfoliatie (verwijdering van dode huidcellen) gaan we over tot een gelaats- en lichaamsmassage met een body polish formule op basis van magnesium, zeewier en minerale zouten. Een gemoedelijke ervaring voor moeder en kind.

Mother Ocean

160’ – €180

De combinatie van een floatsessie met de zwangerschapsbehandeling 'Mom's Embrace'. Enkele uurtjes zorgeloos genieten tijdens de zwangerschap. Pure ontspanning!
Refloaw slaat de handen ineen met The|Tides Wellness, een exclusieve samenwerking in België. The|Tides is een stijlvol Nederlands wellbeing label dat bij de productie uitsluitend werkt met unieke en lokale ingrediënten: magnesium, zeewier, algen, zeezout, hennep en inheemse planten. Hun producten zijn vegan, 100% biologisch afbreekbaar en unisex.

Uit hun signature treatments bieden we verschillende hoogwaardige en resultaatgerichte wellnessbehandelingen aan. Door de combo van specifieke technieken en unieke producten, zijn deze innovatieve behandelingen een zalving voor zowel lichaam als geest.

Bij Refloaw kan je naast mindfullness- en magnesiumproducten, ook alle verzorgingsproducten van The|Tides verkrijgen!
The|Tides Ocean Deep Recovery™ | Fatigue Fighter

Magnesium body polish & heating body wrap

90’ – €150

24/7 bereikbaar zijn en overmatig schermgebruik kunnen ongemakkelijke gevolgen hebben: slaapgebrek, stress, spanning of angstaanvallen. Hoog tijd om de stekker er eens uit te trekken. Deze intense en ontspannende behandeling bundelt de krachten van magnesium en infraroodwarmte. De ideale formule om jouw batterijen te herladen.

BrainBody Hacker™ | De-Stressing Headspace Treatment

60’ – €95

Moeite om jouw hoofd eens volledig leeg te maken? Op tijd en stond volledig loskoppelen is een must. We kunnen niet continu blijven gaan. Deze anti-stress behandeling speelt met resultaatgerichte producten en ontspannende massagetechnieken in op ons zenuwstelsel. Op die manier kunnen we de geest tot rust brengen en je focus en concentratie naar een hoger niveau tillen. Deze behandeling is ook het ideale middel tegen spanningshoofdpijn.

Salty me™ | Invigorating

Body scrub

30’ – €45

Hou je van een zijdezachte huid en verfijnde gloed? Dan kunnen we je deze scrub alleen maar aanraden. Tijdens deze sessie voorzien we een volledige lichaams-exfoliatie (verwijdering van dode huidcellen) met een scrub op basis van magnesium en minerale zouten. Afsluiten doen we met een voedende en huidverstevigende botanische kruidenolie. Zeer effectief op ruwe huid met veel textuur. Je zal versteld staan van het resultaat. Time to shine!

Wellbeing-boosters

Mag het voor jou net dat tikkeltje meer zijn? Upgrade jouw bezoek met één van onze Wellbeing-boosters. Deze zijn bij te boeken als extra dienst, nadat je een floatsessie of behandeling boekte op onze site.

 • Body polish | €7

  We hebben een breed assortiment aan botanische crèmes, scrubs en lotions; elk met hun eigen heerlijke geur en eigenschappen.
  Stap buiten met een soepele en gladde huid.

 • Saltstones | €8

  Tijdens je massage kunnen we ook gebruik maken van warme zoutstenen voor een extra rustgevende dimensie. Heerlijk genieten!

 • Mindfulness-audio | 15’ - €15

  Laat je tijdens of op het eind van de verzorging ondersteunen met een door mindfulness geïnspireerde geluids-captatie.

 • Voetbad | 25’ - €39

  Een ontspannend ritueel met een mineraalrijke voetscrub en voetbadje. Doeltreffend tegen stress en spierspanning in de voeten en onderbenen.

 • Magnesium gezicht-, hand- en voetbehandeling | 35’ - €45

  Een snelle en aangename boost voor jouw magnesium levels door middel van een organisch product met een hoge concentratie aan magnesium en zuiverende algen.

Terug naar boven